Examenconcert muziekgroep T4

Laatst aangepast op 05 december 2019

In maart 2019 was het dan zover; het eindexamenconcert en de avond waar we al weken lang naartoe leefden. Dat het voor de 26 leerlingen en voor mij een spannende avond zou worden, is logisch. Het gevoel en de sfeer in de klas was echter van begin af aan goed en we hadden er veel zin in.

Langzaam maar zeker kwam de eindstreep in zicht en iedereen zette de puntjes op de i. Het draaiboek lag klaar. De laatste voorbereidingen werden getroffen en iedereen wist wat hem of haar te doen stond. Hierbij nogmaals mijn dank aan iedereen die deze avond heeft mogelijk gemaakt!

’s Middags tijdens de generale repetitie ging er natuurlijk - zoals het hoort - het één en ander mis. De beroemde ‘last minute stress’ én de blaren op mijn voeten door mijn concertschoenen waren duidelijk te voelen. Maar natuurlijk wist ik dat alles goed zou komen!

Vol trots en enthousiasme zag ik de leerlingen ’s avonds een fantastisch concert geven. Ze genoten duidelijk van hun optredens, net als het publiek dat in grote getale was gekomen. De aula zat bommetje vol! Hier doe je het als artiest én docent natuurlijk voor!

Ik kijk terug op een zeer geslaagde avond en wil hierbij mijn leerlingen nog één keer van harte feliciteren! Jongens, wat waren jullie fantastisch en wat was het niveau hoog! Jullie hebben mij ontzettend geraakt en ontroerd. Wat een bofkont ben ik met jullie, echt waar! Ik zal jullie muzikaliteit en talent volgend jaar zeker gaan missen.

Warme muzikale groet,
Delphine van der Burgh