Ruimte voor jouw talent

Iedereen heeft zijn eigen talenten. Je mag je eigen talent ontdekken. Daarom organiseren we in de eerste leerjaren veel verschillende projecten en activiteiten, zodat je kunt ervaren wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In de hogere leerjaren krijg je de ruimte om daarin nog beter te worden. Ook biedt het OBC Bemmel verschillende talentenprogramma's aan.

Vmbo Lifestyle

In schooljaar 2013-2014 zijn wij gestart met de richting: Lifestyle.

Vmbo VTO Duits

Duitsland: niet alleen ons buurland maar ook een plek waar veel van onze vmbo-leerlingen straks waarschijnlijk werk gaan vinden. Misschien wel eerder daar dan hier in Nederland. 

Sportprogramma

Is sporten je lust en je leven? Zoek je naar een manier om sport en school te combineren? Kies dan voor het uitgebreide havo sportprogramma.

International Business College (IBC)

In de tweede klas maak je kennis met het vak economie. Je werkt dan ook aan een project Ondernemen. Wanneer je geïnteresseerd bent in ondernemen, heb je de mogelijkheid in de bovenbouw van VMBO-T en HAVO deel te nemen aan speciale programma's.

TOP-projecten - Goed voorbereid op je toekomst

We bieden een aantrekkelijk programma met veel keuzemogelijkheden op het gebied van onder andere techniek, natuur, wereldhandel, milieu, talen, kunst en cultuur. Dit zijn onze TOP-projecten!

Tweetalig Onderwijs (TTO)

TTO op OBC Bemmel is een volledige opleiding havo of vwo in twee talen.

Cultuur

Op kunstzinnig gebied heeft het OBC veel te bieden. Vanaf klas 1 krijg je les in handvaardigheid, tekenen en muziek. In verschillende kunstprojecten kom je in aanraking met andere disciplines, als dans en drama.

Bèta-excellent

OBC Bemmel is een Bèta-excellentschool voor leerlingen op alle niveaus! Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan het bètaonderwijs.