Ruimte voor jouw talent

Iedereen heeft zijn eigen talenten. Je mag je eigen talent ontdekken. Daarom organiseren we in de eerste leerjaren veel verschillende projecten en activiteiten, zodat je kunt ervaren wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In de hogere leerjaren krijg je de ruimte om daarin nog beter te worden. Ook biedt het OBC Bemmel verschillende talentenprogramma's aan.

Vmbo Lifestyle

In schooljaar 2013-2014 zijn wij gestart met de richting: Lifestyle.

Vmbo VTO Duits

Duitsland: niet alleen ons buurland maar ook een plek waar veel van onze vmbo-leerlingen straks waarschijnlijk werk gaan vinden. Misschien wel eerder daar dan hier in Nederland. 

Leerling in Beeld (LiB) – Jouw keuze!

Leerling in Beeld (LiB) is een uniek en persoonlijk programma op OBC Bemmel. Bij LiB staan je eigen keuzes maken, samenwerken en plezier in jouw leren centraal. Vanwege onze succesvolle ervaringen in leerjaar 2 & 3 zijn we er nu helemaal klaar voor om LiB ook in leerjaar 1 aan te bieden!

Sportprogramma

Is sporten je lust en je leven? Zoek je naar een manier om sport en school te combineren? Kies dan voor het uitgebreide havo sportprogramma.

TOP-projecten - Goed voorbereid op je toekomst

We bieden een aantrekkelijk programma met veel keuzemogelijkheden op het gebied van onder andere techniek, natuur, wereldhandel, milieu, talen, kunst en cultuur. Dit zijn onze TOP-projecten!

Tweetalig Onderwijs (TTO)

TTO op OBC Bemmel is een volledige opleiding havo of vwo in twee talen.

Open Dag
9 februari 2019
Kom jij ook?