Leerling in Beeld (LiB) sportprogramma havo

Laatst aangepast op 28 januari 2019

Is sporten je lust en je leven? Zoek je naar een manier om sport en school te combineren? Kies dan voor het uitgebreide havo sportprogramma.

In dit programma is er, naast meer sport, veel aandacht voor het creëren van een sfeer waarin leerlingen goed leren samenwerken. Ook werken we aan je doorzettingsvermogen en je zelfstandigheid. We leren om elkaar te motiveren om samen de eindstreep te halen. Vaardigheden waaraan extra wordt gewerkt:

  • Samenwerken
  • Coachen/leidinggeven
  • Organiseren
  • Presenteren

Toelating
Wil je deelnemen aan het Leerling in Beeld (LiB) sportprogramma havo, dan heb je een eenduidig havo-advies van de basisschool nodig. Daarnaast is er een selectiemiddag. Tijdens deze middag kun je laten zien wat je in huis hebt op het gebied van spel, dans, turnen en atletiek. We bekijken je inzicht, motivatie, vermogen tot samenwerken en hoe je aanwijzingen oppakt. Het havo-sportprogramma wordt uitsluitend aangeboden in de LiB structuur.

Kosten
Voor deelname aan het havo Leerling in Beeld (LiB) sportprogramma vragen we jaarlijks een extra ouderbijdrage van ongeveer € 100,- om alle activiteiten te kunnen bekostigen. Daarnaast wordt voor de LiB activiteiten jaarlijks een extra ouderbijdrage van € 50,- gevraagd. Het eerste jaar koop je een kledingpakket van € 110,-. Voor ouder(s) / verzorger(s) die deze kosten niet kunnen betalen is er een speciale regeling.