Welkom!

Laatst aangepast op 18 februari 2020

Welkom!

Zit jij in groep 8 en vind je het ook zo moeilijk om te kiezen? Of weet je al lang wat je belangrijk vindt en waar je op gaat letten bij het kiezen van een nieuwe school?

Wij, op het OBC, begrijpen heel goed dat het een hele belangrijke keuze is en dat het een grote stap wordt om naar de middelbare school te gaan. We helpen je graag bij het kiezen en straks bij het overstappen.

Om een goed beeld te krijgen van onze school, kun je deelnemen aan de minilessen (december), de informatieavond met workshops (januari) bezoeken en je kunt sfeer proeven op de Open Dag (februari). Je bent van harte welkom!

Als je je ingeschreven hebt op het OBC maak je al vóór de zomervakantie kennis met je coach en je nieuwe klas. Dan heb je pas echt een fijne zomervakantie!

In de eerste weken van het nieuwe schooljaar doen we er alles aan om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen op OBC Bemmel. We gaan samen op kamp, doen veel introductie-activiteiten en je coach helpt je de eerste weken overal mee! Niks om je zorgen over te maken dus!

OBC, een prachtplek om samen te leren en te leven!

Ons onderwijs is van goede kwaliteit en is uitdagend. Het biedt jou een stevige basis aan kennis en vaardigheden om in de bovenbouw verder te leren. We leren op school niet alleen voor het diploma, maar ook om goed voorbereid te zijn op de samenleving. Vandaar dat we veel culturele, sportieve en maatschappelijke activiteiten aanbieden.

Als je meer te weten wilt komen over het OBC kun je op deze site heel veel informatie vinden. Bij het onderdeel Groep 8 staan pagina's die speciaal voor groep-8 leerlingen geschreven zijn. Wil je snel naar een overzicht van alle belangrijke data klik dan hier. Een beter beeld van bijvoorbeeld alle activiteiten krijg je door bovenin de roze balk op activiteiten te klikken.

Genoeg te zien en te lezen!