Zit jij in Groep 8?

Laatst aangepast op 22 februari 2019

Zit jij in Groep 8?

.......en vind je het ook zo moeilijk om te kiezen? Of weet je al lang wat je belangrijk vindt en waar je op gaat letten bij het kiezen van een nieuwe school?

Wij, op het OBC, begrijpen heel goed dat het een hele belangrijke keuze is en dat het een grote stap wordt om naar de middelbare school te gaan. We helpen je graag bij het kiezen en straks bij het overstappen.

We hebben het hele jaar door activiteiten georganiseerd waardoor je goed kunt zien hoe we op het OBC werken en met elkaar omgaan. Misschien zien we je wel tijdens de informatieavond of open dag?

Als je je ingeschreven hebt op het OBC maak je al vóór de zomervakantie kennis met je nieuwe coach en je nieuwe klas. Dan heb je pas echt een fijne zomervakantie! In de eerste weken van het nieuwe schooljaar doen we er alles aan om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen op het OBC. We gaan samen op kamp, doen veel introductie-activiteiten en je coach helpt je vooral de eerste weken overal mee! Niks om je zorgen over te maken dus! Als je meer te weten wilt komen over het OBC kun je op deze site heel veel informatie vinden. Begin bijvoorbeeld eens bij de Kennismaking en bekijk alle pagina's die speciaal voor groep-8 leerlingen geschreven zijn. Een beter beeld van alle activiteiten krijg je door bovenin de roze balk op activiteiten te klikken.

Genoeg te zien en te lezen!