Hoog - Hoger - Hoogst voor eerstejaars leerlingen van het sportprogramma

Wat gaan ze hoog zeg! Drie dinsdagen op rij volgen de leerlingen van leerjaar 1 van de sportklas een klimcursus bij Mountain Network in Arnhem.

Brugklaskamp vmbo-t Lifestyle 2018

Wat lijkt de ochtend vroeg, op de fiets met een lunchpakket op je rug en een koffer vol kampeerspullen die met de auto richting school gebracht wordt. Een vrachtwagen staat al op het schoolplein en alle bagage wordt langzaam ingeladen. De fietsen zijn nagekeken, de banden zijn opgepompt. Als een zacht gloeiende lichtslang vormt iedere brugklas een mooie rij van felgele hesjes op het rugbyveld. Ze zijn klaar voor de tocht. Eén van deze rijen valt wel heel erg op: bijna hónderd enthousiaste lifestyle leerlingen komen langzaam in beweging en beginnen aan hun reis naar Braamt.

Wordt de nieuwe Enzo Knol op het OBC ontdekt?

12 en 13 april:
Vmbo T2 leerlingen leren deze dagen hoe je een goede vlog in elkaar zet. Wat maakt een vlog goed? Wat heb je nodig om een vlog te maken?

Vmbo T1 leerlingen besturen hun eigen land

12 en 13 april 2018:
Samen proberen leerlingen van vmbo T1 twee dagen lang genoeg geld te verdienen, waarmee ze de problemen in hun land oplossen en de bevolking gelukkig maken.

Frisse morgen in Parijs...

12 april 2018:
's Nachts om 01.00 uur vertrokken om rond 08.30u in Parijs te zijn... H3C, H3D en H3E leerlingen hadden het er voor over en brachten er gisteren een lange en intensieve dag door.

Gala 2018 - een impressie

We kunnen hier zeggen hoe geweldig het OBC Bemmel Gala 2018 was afgelopen vrijdag, hoe mooi iedereen gekleed was, wat voor prachtige, originele en grappige voertuigen er voorreden bij de Valom... maar dat kun je ook zien op de foto's die gemaakt zijn door Dennis Daamen Fotografie uit Velp.
Stralende leerlingen, trotse ouders en vooral de gezelligheid spat van de beelden af. Kijk je mee?

TV4 gaat kunst en cultuur proeven in Rotterdam

10 april:
Vandaag zijn we met de T(V)4 leerlingen een dag naar de Maasstad -Rotterdam- gegaan.

Lifestylers aan de bak

10 april 2018: 
Vanochtend vertrokken de lifestyle-leerlingen van vmbo T1 op de fiets naar Overasselt voor een actieve Outdoordag.

OBC sterk vertegenwoordigd bij W4Kangoeroe wedstrijd

Op donderdag 15 maart jl. hebben 120 leerlingen van het Over Betuwe College meegedaan aan de landelijke  wiskunde “W4Kangoeroe” wedstrijd.

vmbo T3 op pad in München

In de week van 9 tot en met 13 april zijn we met 37 leerlingen en 4 begeleiders 5 dagen naar München geweest. We kunnen terugkijken op een mooie en veelal zonnige week.

Keuzevakken L&O vmbo T3

Afgelopen periode volgden de T3 leerlingen een door hun gekozen vak. Dit kon zijn ‘Take care’ of ‘Ik ga ondernemen'.

Met de Spice Girls op de speakers naar Londen

Londen met vmbo T3; Al bij vertrek in Bemmel stonden de Spice Girls op de speaker, dus dat moest wel een succes worden!

Examenconcert vmbo T4

Het examenconcert van vmbo T4 op 5 april jl. was een groot succes. In korte tijd leerde de groep meerstemmig zingen, verschillende instrumenten te bespelen en dat alles in bandjes op het podium te presenteren.

Terugblik op het bezoek aan de Stevenskerk en een synagoge in Nijmegen

Leerlingen van v1c brachten voor het vak Levensbeschouwing een bezoek aan de Stevenskerk met de bedoeling meer te leren over het christendom. Tevens gingen ze naar een synagoge, beiden in Nijmegen.

Boeiende zaak

9 april 2018:
Vandaag kregen leerlingen uit T(V)4 een oefenrechtbank te zien in Cultureel Centrum De Kinkel, gespeeld door de Maasticht University.

[12  >>  

MINILESSEN
voor groep 8
!

MELD JE NU AAN