Op woensdag 8 september was het stil op het terrein van OBC Bemmel, locatie De Heister en Essenpas. De leerlingen en medewerkers bevonden zich namelijk in een wereld vol wonderen. Na een lange periode, waarin vanwege COVID-19 niet veel mogelijk was, vond de school dat het tijd was om de leerlingen en medewerkers in het zonnetje te zetten.

In een stoet van maar liefst 30 bussen vertrok de gehele school, alle leerjaren en medewerkers, richting de Efteling in Kaatsheuvel. Vanwege de geldende coronarichtlijnen werden de medewerkers en leerlingen over dit grote aantal bussen verspreid. Deze opvallende ‘OBC Bemmel on tour’ trip zorgde onderweg voor veel bekijks.

Mascha Schnitzler, rector OBC Bemmel: “Ten opzichte van andere jaren, was het door COVID-19 de afgelopen anderhalf jaar erg rustig op het gebied van uitstapjes en excursies. Onze school staat middenin de samenleving en we vinden het belangrijk om regelmatig buitenlesactiviteiten te organiseren. We merkten dat de leerlingen en medewerkers eraan toe waren om er samen weer op een verantwoorde manier op uit te gaan. Deze ontspannen dag heeft ons goed gedaan.”