Nieuwe schoolgids staat online!

De schoolgids 2020-2021 staat online! Klik hier om de schoolgids te bekijken.

School’s cool mentor haalt meer uit leerling OBC Bemmel

Marga Boon, 68 jaar, kwam twee jaar geleden via een krantenartikel op het idee om zich bij School’s cool als mentor aan te melden. Ze was net met pensioen en wilde graag zinvol vrijwilligerswerk doen. Het contact met de jeugd sprak haar bij deze vrijwilligersfunctie erg aan. De afgelopen acht maanden heeft ze een vmbo-t leerling uit het eerste leerjaar van OBC Bemmel begeleid.

Laatste nieuws over coronavirus

Het voortgezet onderwijs heropent na de zomervakantie weer volledig, mits het coronavirus in de tussentijd niet oplaait. De volledige heropening gebeurt na de zomervakantie wel op een aangepaste manier. Leerlingen en onderwijspersoneel moeten altijd 1,5 meter afstand houden. Voor leerlingen onderling geldt de afstandsregel per 1 juli niet meer. 


Excursie Kunst Beeldend T4

De leerlingen van T4 Kunst Beeldend waren onlangs op excursie in Arnhem.

 

Examentraining op school

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen.

Jeugdgezondheidszorg (JGZ) op het voortgezet onderwijs

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) helpt bij het gezond en veilig opgroeien van kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit doet de JGZ op het consultatiebureau, op school en in de wijk. Iedere school heeft een eigen JGZ-team, bestaande uit een doktersassistent, een jeugdverpleegkundige en jeugdarts.