GEZOCHT: Vrijwillig(st)er Mediatheek, locatie Esenpas

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger m/v voor de mediatheek, locatie De Essenpas

 

Nieuwe schoolgids staat online!

De schoolgids 2019-2020 staat online! Klik hier om de schoolgids te bekijken.

Verlof en verzuim

In onderstaande tekst wordt u geïnformeerd over de regels betreffende het kortdurend en extra verzuim van uw kind. Ook kunt u hier de benodigde formulieren downloaden.

Leerlingen OBC Bemmel doen mee met regionale voorleeswedstrijd

Donderdag 21 februari jl. hebben eerstejaars leerlingen Maartje en Ilse , uit klas BTV1B, namens OBC Bemmel meegedaan met de regionale voorleeswedstrijd, georganiseerd door de bibliotheek.

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020

Het vakantierooster en de vrije dagen voor het schooljaar 2019-2020 zijn bekend.

Ze zijn klaar om te gaan!

Vrijdag 22 februari a.s. vertrekken 19 leerlingen van OBC Bemmel naar Genadendal in Zuid Afrika!

Uitreiking cheque opbrengst Kerstmarkt 2018

De heer Smoorenburg, oprichter van het Kinderdorp Bon Repos in Haiti, is momenteel in Nederland en kwam vanochtend naar Bemmel om persoonlijk de cheque met de opbrengst van de Kerstmarkt 2018 in ontvangst te nemen.

Masterclasses op het OBC in Bemmel

Afgelopen weken vonden er een aantal masterclasses plaats op het OBC Bemmel voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Zij konden de sfeer komen proeven en ervaren hoe de lessen op het OBC in Bemmel er aan toe gaan op een reguliere schooldag. Een betere indruk van een school kun je niet krijgen.

Feiertage op OBC Bemmel

Vanavond kwamen in het kader van het programma Versterk Talenonderwijs (VTO) Duits vmbo-t tientallen ouders/verzorgers gezellig eten op onze school. Het eten bestond uit allerlei lekkernijen en was speciaal samengesteld door de leerlingen zelf.

 

Voorbereiding Kerstmarkt 2018 in volle gang

Op woensdag 19 december a.s. organiseren onze leerlingen weer de jaarlijkse kerstmarkt op het OBC Bemmel, locatie de Essenpas.

Bij het vak Lifestyle & Ondernemerschap, één van onze vakken op het vmbo-t, is het organiseren van een groot evenement onderdeel van het lesprogramma. Leerlingen en docenten gaan samen aan de slag om er weer een succesvol evenement van te maken!

Kom jij ook naar ons Winterconcert???

Examenleerlingen van T4, H4, H5, V4, V5, V6 geven een muzikale winterse show weg!

OBC steunt Girls in Sport Day 2018 - Zuid-Afrika

Sinds enkele jaren heeft OBC Bemmel contact met AMANDLA Safe-Hub in Khayelitsha Township. AMANDLA's missie is om een veilige omgeving te creëren en jongeren sterker te maken.
Dit doen ze oa door het organiseren van een voetbaltoernooi.

Schoolfeest Halloween 2018

Op vrijdag 26 oktober jl. vond weer het jaarlijkse schoolfeest voor leerlingen van leerjaar 1 en 2 van vmbo-t, havo, vwo en tto plaats.

Tim Witjes uit 4 vwo bij de beste vijf van Nederland!

Op vrijdag 14 september jl. heeft Tim meegedaan aan de finale van de wiskundeolympiade op de TU Eindhoven. Tim heeft in de categorie t/m leerjaar 4 laten zien dat hij tot de beste vijf leerlingen van Nederland behoort.

Een goed moment om terug te blikken!

Een goed moment om even terug te blikken op een succesvol schooljaar 2017-2018. 

[12 3  >>