Feiertage op OBC Bemmel

Vanavond kwamen in het kader van het programma Versterk Talenonderwijs (VTO) Duits vmbo-t tientallen ouders/verzorgers gezellig eten op onze school. Het eten bestond uit allerlei lekkernijen en was speciaal samengesteld door de leerlingen zelf.

 

Voorbereiding Kerstmarkt 2018 in volle gang

Op woensdag 19 december a.s. organiseren onze leerlingen weer de jaarlijkse kerstmarkt op het OBC Bemmel, locatie de Essenpas.

Bij het vak Lifestyle & Ondernemerschap, één van onze vakken op het vmbo-t, is het organiseren van een groot evenement onderdeel van het lesprogramma. Leerlingen en docenten gaan samen aan de slag om er weer een succesvol evenement van te maken!

Extra examentraining op school

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen.

Kom jij ook naar ons Winterconcert???

Examenleerlingen van T4, H4, H5, V4, V5, V6 geven een muzikale winterse show weg!

OBC steunt Girls in Sport Day 2018 - Zuid-Afrika

Sinds enkele jaren heeft OBC Bemmel contact met AMANDLA Safe-Hub in Khayelitsha Township. AMANDLA's missie is om een veilige omgeving te creëren en jongeren sterker te maken.
Dit doen ze oa door het organiseren van een voetbaltoernooi.

Schoolfeest Halloween 2018

Op vrijdag 26 oktober jl. vond weer het jaarlijkse schoolfeest voor leerlingen van leerjaar 1 en 2 van vmbo-t, havo, vwo en tto plaats.

Tim Witjes uit 4 vwo bij de beste vijf van Nederland!

Op vrijdag 14 september jl. heeft Tim meegedaan aan de finale van de wiskundeolympiade op de TU Eindhoven. Tim heeft in de categorie t/m leerjaar 4 laten zien dat hij tot de beste vijf leerlingen van Nederland behoort.

Een goed moment om terug te blikken!

Een goed moment om even terug te blikken op een succesvol schooljaar 2017-2018. 

Gala 2018 - een impressie

We kunnen hier zeggen hoe geweldig het OBC Bemmel Gala 2018 was afgelopen vrijdag, hoe mooi iedereen gekleed was, wat voor prachtige, originele en grappige voertuigen er voorreden bij de Valom... maar dat kun je ook zien op de foto's die gemaakt zijn door Dennis Daamen Fotografie uit Velp.
Stralende leerlingen, trotse ouders en vooral de gezelligheid spat van de beelden af. Kijk je mee?

Terugblik op de activiteiten- en reisweek van 9 t/m 13 april 2018

Deze week is het activiteiten- en reisweek voor alle leerlingen van OBC Bemmel.
Er is enorm veel georganiseerd. Daar willen we jullie natuurlijk graag zoveel mogelijk van laten zien!

Vakantierooster 2018-2019

Het vakantierooster voor volgend schooljaar is bekend.
Eventueel aanvullende vrije dagen worden later op de website en in de jaarplanning bekendgemaakt.

Leerlingen van OBC door naar de landelijke finale Beverwedstrijd!

Op zaterdag 17 maart a.s. wordt de landelijke finale van de Beverwedstrijd, een informaticawedstrijd met verschillende niveaus voor leerlingen vanaf groep 7 tot en met 6 vwo, gehouden in Nijmegen. 
Niek Meijerink , Robin Botland en Tim Witjes - drie leerlingen van OBC - staan morgen in die finale!

Burgemeester geeft gastles op OBC Bemmel

Maandagmiddag 5 maart stond in plaats van hun vertrouwde lerares, mw. Kienhuis, opeens burgemeester Schuurmans voor de klas. VWO 4 en VWO 6 leerlingen spraken met mw. Schuurmans over een aantal thema’s rond de verkiezingen.

Presentatie werkstukken project Duurzaamheid tijdens ouderavond

Vanavond en donderdagavond (6 en 8 maart) presenteren leerlingen van vmbo T2B. T2C en T2D in de aula van de Essenpas hun werkstukken van het project 'Duurzaamheid'.

Gymles op natuurijs!

De leerlingen van H1F-s hadden afgelopen vrijdag een bijzondere gymles die in Nederland niet vaak kan plaatsvinden, namelijk op natuurijs!

[12  >>  

MINILESSEN
voor groep 8
!

MELD JE NU AAN