Met onze vwo-opleiding vol uitdaging en verdieping, dagen we jou om uit alles eruit te halen wat erin zit. Je krijgt les aan De Heister in Bemmel.

Op het vwo bereiden we je voor op een vervolgopleiding aan een universiteit. Wetenschappelijk onderwijs brengt met zich mee dat we je prikkelen en leren om kritisch te denken, en onderzoekende houding te ontwikkelen en snel verbanden te leggen.

Talenten ontdekken en benutten

We bieden hoogstaand onderwijs waar je echt iets aan hebt. Je krijgt uitdagende vragen voor je neus waarbij je zelf op zoek gaat naar mogelijke oplossingen. Je leert hierdoor je talenten te ontdekken én te benutten. Fouten maken mag, want ook daar leer je van. We zorgen voor veel afwisseling en belangrijke impulsen. Zo gaan we bijvoorbeeld met de klas naar het Science Centre van de TU Delft.

Belangrijke vaardigheden

Niet alles halen we uit boeken. Doorzettingsvermogen, creativiteit en ondernemerschap zijn belangrijke vaardigheden die we spelenderwijs ontwikkelen. Ook leren we je hoe je snel relevante informatie verzamelt op internet en hoe je de juiste vragen stelt om sneller tot een antwoord of conclusie te komen.

Persoonlijke begeleiding

We zorgen we voor goede persoonlijke begeleiding. Jouw coach speelt hierin een belangrijke rol. Zit je niet zo lekker in je vel, loop je vast op een vak of heb je tijdelijk huiswerkbegeleiding nodig? Trek aan de bel en we helpen jou.

Extra uitdaging?

Zin in extra uitdaging en/of wil je jouw kansen in de toekomst vergroten? Kies dan voor het talentenprogramma DELF Français of voor Tweetalig Onderwijs.  OBC Bemmel biedt opvallend goed onderwijs waarmee je écht verder komt.

Onderzoekend leren

Vwo staat voor Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs. Dat nemen we op het OBC heel letterlijk. Fasten ...

Tweetalig vwo

Ben jij een vwo-leerling die net even dat extra stapje wil zetten? Op OBC Bemmel ...