Onze vmbo-t-opleiding is uitdagend, aantrekkelijk en van hoge kwaliteit. Je krijgt les in het gebouw aan de Essenpas in Bemmel.

Om het onderwijs voor jou zo leuk en uitdagend mogelijk te maken, bieden we diverse talentenprogramma’s aan. We lichten ze op deze pagina toe.

Vmbo-t Lifestyle

Op ons vmbo-t kiezen we bewust voor het profiel ‘Lifestyle’. In klas 1 en 2 wordt aandacht besteed aan de thema’s gezonde leefstijl, voeding, bewegen en duurzaamheid. Naast de ‘gewone’ vakken en het vak leefstijl worden lessen, projecten, workshops en gastlessen verzorgd waar deze thema’s in terugkomen. Het aanleren van vaardigheden zoals samenwerken, presenteren, organiseren en onderzoek doen, maken deel uit van het Lifestyleprogramma.

Dus houd jij van actief bezig zijn, ben je geïnteresseerd in een gezonde en bewuste leefstijl en alles wat daarbij komt kijken? Meld je dan aan voor ons vmbo-t!

Bovenbouw

In de bovenbouw volgen alle leerlingen het beroepsgerichte programma ‘Lifestyle & Ondernemerschap’ (Dienstverlening en Producten). Enkele thema’s die aan bod komen: ‘My kitchen rules’, ‘Voeding en bewegen’, ‘Webdesign’ en ‘Event management’. Daarnaast kun je kiezen voor het thema ‘Ik ga ondernemen’ of ‘Take care’. Leerlingen die het volledige vmbo-programma met succes afronden ontvangen een vmbo-t-diploma en een certificaat Levensbeschouwing & Omgangskunde.

Cambridge English

Met Engels kom je verder. Je kunt je er overal ter wereld verstaanbaar mee maken. Vanaf leerjaar 3 kun je het talentenprogramma Cambridge English volgen. Eén uur per week volg je een extra les, waarin de nadruk ligt op het gebruik van de Engelse taal. Je gaat aan de slag met realistische situaties, waarbij je gebruik maakt van de vier vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In leerjaar 4 wordt het traject afgesloten met een officieel, internationaal erkend Cambridge English examen.