Bij ons kun je de havo zo uitdagend maken als je zelf wil. Wij bieden jou een goede én flexibele opleiding. Je krijgt les aan De Heister in Bemmel.

Op de havo gaat OBC Bemmel uit van 4 belangrijke uitgangspunten: begrijpen, begeleiden, uitdagen en duidelijkheid. Wij kijken naar hoe jij in elkaar zit en wat jij nodig hebt. Hier houden we rekening mee in onze lessen en met onze begeleiding. Jouw coach speelt hierin een belangrijke rol.

Wat is jouw route?

Met jouw havodiploma kun je naar een vervolgopleiding van het hbo. Of misschien wil je hierna wel je vwo-diploma halen. We bespreken en ontdekken wat jouw meest logische route is. Heb je extra uitleg nodig voor een bepaald vak? Hulp nodig bij het leren leren? Behoefte aan huiswerkbegeleiding? Het kan allemaal.

Mooie extra’s

Gaat het je allemaal best makkelijk af en zoek je wat meer uitdaging? We bieden mooie extra’s. Op onze havo kun je kiezen voor Tweetalig Onderwijs. Het merendeel van de vakken volg je dan in het Engels. Dit geeft jou een enorme voorsprong. Ook kun je het talentenprogramma DELF Français volgen. En blijkt dat je een bepaald vak op vwo-niveau kunt volgen? Geen probleem, dat gaan we regelen. Ons onderwijs is flexibel en persoonlijk. We gaan voor het maximaal haalbare.

Tweetalig havo

Ben jij een havoleerling die net even dat extra stapje wil zetten? Op OBC Bemmel ...