Ben jij aan het rondkijken voor een middelbare school? Goed dat je dan ook even hier komt kijken! Graag stellen we ons aan je voor.

Het einde van jouw basisschoolperiode komt in zicht. Afscheid nemen is nooit leuk, maar bij ons op school komt er iets moois voor terug. OBC Bemmel is een gezellige en dynamische school waar je vmbo-t, havo, vwo en tto kunt volgen. Op OBC Bemmel geven we de leerlingen ruimte om te leren en te groeien. We plaatsen onze nieuwe eerstejaars leerlingen dan ook zo kansrijk mogelijk in de brugklas.

Minder spannend

Gelukkig voelt iedereen zich snel thuis op OBC Bemmel. Er is een fijne sfeer en je kunt hier echt jezelf zijn. Als je je straks inschrijft, maak je al vóór de zomervakantie kennis met je coach en klasgenoten. Tijdens jouw zomervakantie weet je dus al waar je aan toe bent. Dat maakt het minder spannend. En, heel fijn: leerlingen die jou zijn voorgegaan hebben alvast wat tips en eerste ervaringen voor je!

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons op school draait het allemaal om jou. We zien jou, we begrijpen jou en we begeleiden jou. We vinden het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je eigen mogelijkheden. Waar ben je goed in en waar liggen jouw uitdagingen? Wat voor persoon ben je en hoe ga je om met anderen? Door hier samen met jouw coach inzicht in te krijgen en slim op in te spelen, werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw keuzevrijheid

Ook ben je bij ons een beetje eigen baas over jouw rooster. Je krijgt veel keuzeuren die je zelf mag invullen. Bijvoorbeeld voor wat extra ondersteuning of voor talentontwikkeling. Dit komt allemaal ter sprake tijdens jouw coach-/werkuren, waarin je ook alvast je huiswerk kunt maken zodat je thuis veel minder te doen hebt.

Tweetalig onderwijs

Waar we trots op zijn, is dat OBC Bemmel specialist is in tweetalig onderwijs (tto). Dit is mogelijk op havo en vwo. Tto geeft jou als leerling een enorme voorsprong! Als senior tto-school mogen we zeggen dat we met ons tto-programma blijvend in de top van Nederland meedraaien.

Gemengd advies

Ook met een gemengd advies is uw kind meer dan welkom op OBC Bemmel! Lees er meer over op deze pagina.

Leerzaam én leuk

Ons onderwijs is goed, aantrekkelijk en uitdagend. Toch kom je niet alleen naar school om je diploma te halen, maar ook om optimaal voorbereid te zijn op de samenleving. We bieden daarom veel culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten aan. Dat is leerzaam en nog leuk ook.

Meer weten? Kom dan vooral naar onze open dag, informatiebijeenkomst, minilessen of masterclasses.