Minilessen zijn een goede en leuke manier om te ontdekken hoe het eraan toegaat bij ons op school. De volgende minilessen vinden plaats op woensdag 1 maart 2023 van 14:45 uur tot ongeveer 16:30 uur. Daarnaast kunnen ouders/verzorgers tijdens de minilessen een informatiebijeenkomst bijwonen.

Aanmelden

Kom jij minilessen op OBC Bemmel volgen? Leuk! Aanmelden voor de minilessen verloopt via onderstaand aanmeldformulier. Wil je samen met iemand een miniles volgen? Laat ons dit dan weten via het vakje ‘opmerkingen’ in het aanmeldformulier. Aanmelden kan t/m zondag 12 februari 2023.

Informatiebijeenkomst ouders/verzorgers

Tijdens de minilessen kunnen ouders/verzorgers een informatiebijeenkomst bijwonen op onze school. Willen je ouders/verzorgers hierbij aanwezig zijn? Geef dit dan aan in het onderstaande aanmeldformulier voor de minilessen. Klik hier voor meer informatie over de informatiebijeenkomst.

Doel

De minilessen organiseren we voor groep 7- en 8-leerlingen. We geven je graag een goed beeld van hoe het ‘reilt en zeilt’ op een middelbare school. Op deze manier proberen we de overstap naar het voortgezet onderwijs voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Ook maak je tijdens de minilessen kennis met enkele docenten en ervaar je in het kort hoe een lesdag eruitziet.

Aanbod minilessen

​De minilessen worden naar leerroute georganiseerd. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden:
  1. Twee minilessen vmbo-t/havo (Essenpas) 

  2. Twee minilessen havo/vwo (De Heister) 

  3. Eén miniles tto en één miniles havo-vwo (De Heister) 

Een week van tevoren ontvang je het programma van ons per e-mail. 

 

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JEZELF AAN TE MELDEN VOOR DE MINILESSEN.