Persoonlijke begeleiding zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere prestaties. Vanaf het eerste leerjaar krijg jij een coach.

Je kunt de coach zien als een mentor. Hij of zij is er voor jouw klas, maar ook speciaal voor jou.

Coach

De coach richt zich op jouw ontwikkeling: voel jij je prettig, hoe is jouw plaats binnen de groep en hoe gaat de omgang met andere leerlingen? Ook houdt de coach jouw studieresultaten goed in de gaten. Er zijn wekelijks meerdere coach-/werkuren. Deze kun je benutten door vragen te stellen of alvast je huiswerk te maken. Ideaal, dan hoef je thuis (bijna) niets meer te doen!

Driegesprek

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen gezien en gekend worden. We willen graag dat jij, stap voor stap, steeds meer zelfstandig wordt en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen manier van leren. Af en toe hebben we daarom een ‘driegesprek’ (leerling-ouder-coach) waarin jij vertelt hoe het gaat en wat je nodig hebt van je ouders/verzorgers en van school.

Altijd een oplossing

Soms liggen dingen ingewikkelder. Je vindt het dan misschien lastig om deze issues met je coach te bespreken, omdat je hem/haar veel ziet. Blijf er niet mee rondlopen! Er is altijd een oplossing. Je kunt in zo’n geval het beste terecht bij ons Vertrouwensteam.