Brugklaskamp H1F-s

Ook dit jaar is de nieuwe sportklas op brugklaskamp geweest en naar een nieuwe locatie dit keer: Den Berg in Alverna.

Brugklaskamp V1C

Woensdagochtend 6 september stond klas V1C, gewapend met fiets en lunchpakket, om 9.00 uur startklaar op de atletiekbaan van het sportveld. Klaar om op kamp te gaan!

Brugklaskamp vmbo T1A 2017

Woensdag 6 september jl. ging BT1A op de fiets naar Hummelo. Rohullah en Daan (ziek) konden helaas niet mee. Tijdens de tussenstop bij de Rhederlaag konden de T4 leerlingen Elaiza, Lauri, Roos en Tim meteen de eerste spelletjes begeleiden. Aan het begin van de middag kwamen we aan bij kampeerboerderij Groot Zande.

Brugklaskamp vmbo-t Lifestyle 2018

Wat lijkt de ochtend vroeg, op de fiets met een lunchpakket op je rug en een koffer vol kampeerspullen die met de auto richting school gebracht wordt. Een vrachtwagen staat al op het schoolplein en alle bagage wordt langzaam ingeladen. De fietsen zijn nagekeken, de banden zijn opgepompt. Als een zacht gloeiende lichtslang vormt iedere brugklas een mooie rij van felgele hesjes op het rugbyveld. Ze zijn klaar voor de tocht. Eén van deze rijen valt wel heel erg op: bijna hónderd enthousiaste lifestyle leerlingen komen langzaam in beweging en beginnen aan hun reis naar Braamt.