De Bibliotheek Gelderland Zuid wil de schooltijd van je kind graag makkelijker en leuker maken. Ook vindt de bieb het belangrijk dat kinderen plezier beleven aan lezen en makkelijk toegang hebben tot een schat aan verhalen en informatie. Daarom is een abonnement van de bibliotheek tot 18 jaar gratis.

Bij de bieb kan jouw kind onder meer terecht voor informatie voor werkstukken en presentaties, boeken voor de lijst, e-books, rustige studeerplekken en leestips. Kijk voor het totale aanbod voor jongeren vanaf 12 jaar op www.obgz.nl/12plus. Lid worden van de bieb regel je eenvoudig online via www.obgz.nl/lid-worden.

Let op: als je al lid blijkt te zijn van de bibliotheek, wordt je online aanmelding niet verwerkt. Controleer of je al lid bent door te bellen of mailen naar de klantenservice. Bel hiervoor op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur naar: 024 – 327 49 11. Of stuur een mailtje naar klantenservice@obgz.nl.

Al lid van de bibliotheek, maar de pas kwijt? Geen probleem, bezoek een van de bibliotheken en ontvang een nieuwe pas voor € 5. Is je kind jonger dan 16 jaar? Dan moet je als ouder/verzorger mee en een geldig legitimatiebewijs van je kind kunnen tonen. Boven de 16 jaar volstaat alleen een geldig legitimatiebewijs.