Agenda Groep 8

Laatst aangepast op 26 augustus 2019

Hier vind je belangrijke data voor nieuwe leerlingen voor schooljaar 2020-2021.

Maandag 16 december 2019:  Minilessen 

Donderdag 16 januari 2020:    Informatieavond Talentenprogramma's:

Tijdens de informatieavond zijn er voorlichtingsrondes over onze talentenprogramma's: Tweetalig onderwijs (TTO) op havo en vwo, Leerling in Beeld (LiB) havo, Leerling in Beeld (LiB) havo Sportprogramma, vmbo-t lifestyle, Versterkt Talen Onderwijs (VTO) Duits (vmbo-t) en de TOP-projecten op het vwo. Bezoekers kunnen maximaal twee programma's volgen en ook gesprekken voeren met leerlingen en docenten. De leerlingen volgen korte lessen om een indruk te krijgen van het programma.
De informatieavond vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 en start om 19.00 uur, ontvangst is vanaf 18.45 uur. Het programma duurt tot 21.00 uur. Deze informatieavond vindt plaats op de locaties De Heister (havo, vwo en tto) en Essenpas (vmbo-t).
Basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouder(s) / verzorger(s) zijn van harte welkom!

Zaterdag 8 februari 2020:  Open Dag 

Op een persoonlijke manier kennismaken met OBC Bemmel?
Kom dan op zaterdag 8 februari 2020 naar onze Open Dag.
OBC Bemmel opent die dag - van 10:00 tot 15:00 uur - de deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) . Onze leerlingen en medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en jou en je ouder(s)/verzorger(s) rond te leiden op locaties de Essenpas (vmbo-t) en de Heister (havo, vwo en tweetalig onderwijs).

We geven je informatie over de reguliere opleidingsniveaus, maar ook over de bijzondere programma’s als vmbo-t Lifestyle, Versterkt Talenonderwijs Duits (VTO Duits), Leerling in Beeld (LiB) havo, Leerling in Beeld (LiB) sportprogramma havo, Tweetalig onderwijs (tto) op havo en vwo en de TOP-projecten op het vwo. Aarzel niet en kom een kijkje nemen in onze gezellige school!

Woensdag 11 maart 2020:     Aanmeldingsavond

Op deze avond kunnen leerlingen zich aanmelden voor de OBC-scholen. Exacte tijden volgen later.
Je kunt je tot uiterlijk maandag 16 maart 2020 aanmelden. Dit kan ook via e-mail: [email protected] voor havo, havo Leerling in Beeld (LiB), havo (LiB) sportprogramma, havo tweetalig, en voor vwo en tweetalig vwo. [email protected] voor vmbo-t, vmbo-t lifestyle.

Woensdag 3 juni 2020 :        Kennismakingsmiddag 

De nieuwe leerlingen van de brugklas maken kennis met hun mentor/coach en hun medeleerlingen. De basisscholen ontvangen t.z.t. nog een brief over de organisatie van deze middag.