Agenda Groep 8

Laatst aangepast op 18 januari 2019

Hier vind je belangrijke data voor nieuwe leerlingen;

Open dag OBC Bemmel

Zaterdag 9 februari 2019

Op een persoonlijke manier kennismaken met OBC Bemmel?
Kom dan op zaterdag 9 februari 2019 naar onze Open Dag.
OBC Bemmel opent die dag - van 10:00 tot 15:00 uur - de deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) . 

Onze leerlingen en medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en jou en je ouder(s)/verzorger(s) rond te leiden op locaties de Essenpas (vmbo-t) en de Heister (havo, vwo en tweetalig onderwijs). Neem een kijkje in de lokalen van de verschillende vakken, maak een praatje met docenten, ons zorgteam en/of leerlingen.

We geven je informatie over de reguliere opleidingsniveaus, maar ook over de bijzondere programma’s als vmbo-t Lifestyle, Versterkt Talenonderwijs Duits (VTO Duits), Leerling in Beeld (LiB) havo, Leerling in Beeld (LiB) sportprogramma havo, Tweetalig onderwijs (tto) op havo en vwo en de TOP-projecten op het vwo. 

Aarzel niet en kom een kijkje nemen in onze gezellige school!

Open Dag gemist? Kom 13 maart alsnog voor een rondleiding!

Woensdag 13 maart 2019

Heb je op 9 februari jl. de Open Dag van OBC Bemmel gemist  en ben je toch serieus geïnteresseerd in wat OBC Bemmel te bieden heeft?
Dan bieden we jou, samen met je ouders, de gelegenheid om kennis te maken met onze gezellige school, met onze uitstekende begeleiding en ons uitgebreide aanbod.

Op woensdagmiddag 13 maart geven we een rondleiding door de school en is er alle ruimte voor vragen. We starten deze middag om 14.30 uur en eindigen rond 15.30u. Deze middag is bedoeld voor groep 8 leerlingen en hun ouders.

Aanmeldavond nieuwe leerlingen

Woensdag 13 maart 2019
Op deze avond kunnen leerlingen zich aanmelden voor de OBC-scholen. Exacte tijden volgen later.

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 15 maart aanmelden. Dit kan ook via e-mail: 
[email protected] voor havo, havo Leerling in Beeld (LiB), havo (LiB) sportprogramma, havo tweetalig, en voor vwo en tweetalig vwo, 
[email protected] voor vmbo-t, vmbo-t lifestyle.

Kennismakingsmiddag
Woensdag 5 juni 2019 
De nieuwe leerlingen van de brugklas maken kennis met hun mentor/coach en hun medeleerlingen. De basisscholen ontvangen t.z.t. nog een brief over de organisatie van deze middag.