Speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) organiseren wij een informatieavond op woensdag 6 oktober 2021 om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). Tegelijkertijd kunnen leerlingen van groep 8 minilessen volgen over bijvoorbeeld Lifestyle, techniek en biologie of deelnemen aan tweetalige lessen.

Tijdens deze avond volgt u een algemene voorlichting. Aansluitend kunt u zich bij de verschillende informatiepunten verder verdiepen in onze onderwijsrichtingen.

Kies bij de inschrijving voor een onderwijsrichting:

  • vmbo-t, locatie Essenpas
  • havo, vwo of tweetalig onderwijs, locatie De Heister
  • voor een gemengd advies vmbo-t/havo* kiest u voor locatie Essenpas óf De Heister.

*De algemene voorlichting en informatiepunten zijn voor beide locaties hetzelfde. De minilessen bieden we ook op beide locaties aan, deze lessen kunnen inhoudelijk verschillen.

———————————————————————————-

HELAAS ZIT DE INFORMATIEAVOND VAN 6 OKTOBER VOL

Door de grote vraag zit onze informatieavond van 6 oktober al helemaal vol. Maar niet getreurd, wij gaan ervoor zorgen dat er nog voldoende momenten komen waarop er kennis met ons gemaakt kan worden! Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij zullen u op de hoogte houden van nieuwe kennismakingsactiviteiten. Tevens zetten wij u op de reservelijst mochten er plaatsen voor deze avond beschikbaar komen.

Graag tot dan!

Gegevens achterlaten voorlichtingsmomenten

 

————————————————————————————–

Online informatieavond

Graag alvast meer informatie over onze school verkrijgen? Bekijk dan de online informatieavond van afgelopen schooljaar.

Meest gestelde vragen

Klik hier om de meest gestelde vragen terug te lezen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten? Neem dan contact met ons op!

Kijkje nemen in de school?

Alvast een kijkje nemen in ons gebouw?  Leerlingen hebben een digitale rondleiding gemaakt! KLIK HIER voor meer informatie.