Leerlingenraad

Laatst aangepast op 11 maart 2014

Lees hier meer over de leerlingenraad!

LLR logo

Haai, ik ben Femke en ik zit in de leerlingenraad, samen met onze voorzitster Ila, Sergio, Jasmin, Eva en Marloes. Onze taak is om als leerlingen meer inspraak in het beleid van de school te krijgen. Want we moeten wel brutaal blijven, anders lopen de leraren over ons heen!

De meeste leerlingen zullen de leerlingenraad wel kennen van de rozenactie die we elk jaar op 14 februari voeren. Dan kunnen leerlingen geheel anoniem een roos naar iemand sturen, en brengen wij deze rond. Ook delen we op de dag van de leerling (die toevallig samenvalt met dierendag) wat lekkers uit.

Maar we doen nog veel meer! Vlak naast de VWO teamkamer hangt namelijk een brievenbus (ja, die brievenbus waar je altijd het blauwe briefje ingooit, dat moet er dus naast) waar je een klachtbrief in kan doen. Ben je het niet eens bent met de inrichting van de school, het eten in de kantine of de manier waarop een leraar of lerares lesgeeft? Dan kun je dat opschrijven en proberen wij alle serieuze klachten op te lossen.

De leerlingenraad zoekt leden! Ben jij creatief,  kun je goed discussiëren en heb jij heel veel ideeën wat we zouden kunnen veranderen aan onze school?  Mail dan naar [email protected] Dan kun je een keer een vergadering bijwonen en als dat je bevalt lid worden.