Vind je het leuk om (alvast) uitdagende lessen te volgen op de middelbare school? Onze masterclasses zijn dan echt iets voor jou! De eerstvolgende masterclasses staan gepland in week 3 en 5 van 2023.

LET OP: het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze masterclasess in te schrijven.

Kom je naar onze masterclasses? Dan ben je in totaal twee middagen op OBC Bemmel, meestal in schooltijd. Op basis van verschillende thema’s gaan we samen de diepte in.

Thema’s

Voor leerlingen met een vmbo-t-advies zal dit het thema Lifestyle zijn (Leefstijl, Sport en Koken). Voor leerlingen met een havo- of vwo-advies heb je de keuze uit Bèta, Kunst & Cultuur, Aardrijkskunde/Geschiedenis en Engels (tweetalig onderwijs). Bij elk programma hoort een stukje theorie en daarna ga je praktisch aan de slag of voer je een onderzoek uit. Een middag duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Heb jij interesse?

Basisscholen in de regio ontvangen medio november een uitnodiging voor onze masterclasses, die in januari en februari 2023 plaatsvinden. Aanmelding en aanvullende informatie verloopt via de basisschool. Aanmelden kan te zijner tijd bij jouw groep-8-leerkracht. Vraag er anders even naar bij jouw meester of juf.