Vind je het leuk om (alvast) uitdagende lessen te volgen op de middelbare school? Onze online masterclasses zijn dan echt iets voor jou! Deze eerstvolgende masterclasses staan gepland in week 3, 5 en 7 van 2022.

Je komt dan in totaal drie middagen naar OBC in Bemmel, meestal in schooltijd. Op basis van verschillende thema’s gaan we samen de diepte in.

Gezien de huidige omstandigheden vinden eerste masterclasses voorlopig online plaats. 

 

Thema’s

Voor leerlingen met een vmbo-t-advies zal dit het thema Lifestyle zijn (Leefstijl, Sport en Koken). Voor leerlingen met een havo- of vwo-advies heb je de keuze uit Bèta, Kunst & Cultuur, Aardrijkskunde/Geschiedenis en Engels (tweetalig onderwijs). Bij elk programma hoort een stukje theorie en daarna ga je praktisch aan de slag of voer je een onderzoek uit. Een middag duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

Heb jij interesse?

Basisscholen in de regio ontvangen een uitnodiging voor onze masterclasses, die in januari en februari 2022 plaatsvinden. Aanmelding en aanvullende informatie verloopt via de basisschool. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 17 december bij jouw groep-8-leerkracht. Vraag er anders even naar bij jouw meester of juf.