Vind je het leuk om (alvast) uitdagende lessen te volgen op de middelbare school? Onze masterclasses zijn dan echt iets voor jou!

Je komt dan in totaal drie middagen naar OBC in Bemmel, meestal in schooltijd. Op basis van verschillende thema’s gaan we samen de diepte in.
Gezien de huidige omstandigheden weten we nog niet of de eerste bijeenkomst van de masterclasses in fysieke vorm kan plaatsvinden. Achter de schermen wordt daarom ook hard gewerkt aan een mogelijke online start van de masterclasses. Zodra er meer duidelijkheid is over de organisatie van de masterclasses ontvang je hierover verdere informatie.

Thema’s

Voor leerlingen met een vmbo-t-advies zal dit het thema Lifestyle zijn (Leefstijl, Sport en Koken). Voor leerlingen met een havo- of vwo-advies heb je de keuze uit Bèta, Kunst & Cultuur, Aardrijkskunde/Geschiedenis en Engels (tweetalig onderwijs). Bij elk programma hoort een stukje theorie en daarna ga je praktisch aan de slag of voer je een onderzoek uit. Een middag duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Heb jij interesse?

Basisscholen in de regio ontvangen een uitnodiging voor onze masterclasses, die in januari en februari 2021 plaatsvinden. Vraag er anders even naar bij jouw meester of juf.