Twee jaar hebben eindexamenleerlingen, vanwege het corona-virus, hun eindexamenjaar niet kunnen afsluiten met een gala. Dit jaar kon het eindelijk weer! Wat waren we benieuwd… Zou het nog onder de eindexamenleerlingen leven? Brengen de leerlingen vooraf weer een bezoek aan de kapper? Trekken ze weer de mooiste outfits aan? Kunnen we weer een stoet met fraaie auto’s en andere voertuigen, zoals we dat gewend waren in Bemmel, verwachten?

Dit jaar vond het gala plaats op vrijdag 3 juni. Locatie De Heister werd omgetoverd tot een feestlocatie met de kleuren zwart en goud als boventoon. Een mooie rode loper mocht natuurlijk niet ontbreken en het zonnetje scheen… Alle ingrediënten waren aanwezig om er iets moois van te maken. En… dat werd het!

Ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s stonden klaar op het schoolplein om de eindexamenleerlingen te verwelkomen. Een geweldige stoet met de meest uiteenlopende voertuigen, van een paardenkoets, een roze limo, een camper, een tractor met aanhanger tot aan de mooiste opgepoetste auto’s, voerde de leerlingen in vol ornaat en stralend naar de rode loper. Hier werden ze bewonderd door het publiek en met luid applaus onthaald door het personeel van OBC Bemmel.

Eenmaal binnen kon het feest dan echt beginnen… Een dj zorgde voor een gezellige feestsfeer en ook het buffet viel in de smaak bij de leerlingen. Het was, als vanouds, een erg geslaagd eindexamenfeest!