Woensdag 31 maart, heeft ons het verschrikkelijke bericht bereikt dat onze collega Paul Kerrebijn is overleden op de leeftijd van 62 jaar.

Paul werkte veertig jaar met veel passie en grote betrokkenheid op onze mooie school. In die jaren vervulde hij vele rollen, van docent levensbeschouwing en decaan, tot vertrouwenspersoon en de laatste acht jaren als bevlogen teamleider op onze vmbo-t locatie De Essenpas.

We hebben Paul leren kennen als een integere, charmante en zorgzame collega met een goede antenne voor sfeer. Hij had de bijzondere gave om verdieping aan te brengen in gesprekken met collega’s, ouders/verzorgers en leerlingen en om met humor precaire situaties aan te pakken. Paul was heel dienstbaar naar de school toe en hij had een speciale plek in zijn hart voor de vmbo-leerling. Hij was een grote inspirator voor velen van ons.

We leven erg mee met Annette, de vrouw van Paul en onze collega Engels in het TTO-team. Ook denken we aan hun kinderen, onze oud-leerlingen Wies en Roos, die nog zoveel tijd met hun wijze vader hadden willen doorbrengen.

Herinneringspagina

Er is een herinneringspagina aangemaakt voor Paul. Via deze pagina is het mogelijk om foto’s, anekdotes, persoonlijke verhalen en condoleances achter te laten:

herinnering.dela.nl/paulkerrebijn